Abonneren  Inloggen

Workshop Duurzame Materialen door Mediafederatie

19 februari 2024

Op 7 maart organiseert de Mediafederatie een Workshop Duurzame Materialen in het Aristo meeting center in Amsterdam. Het doel van de workshop is de bewustwording en verduurzaming in het productieproces van gedrukte media te vergroten.

Onder begeleiding van trainer Pieter Kers komen diverse onderwerpen aan bod, waaaronder de impact van diverse materialen, het verduurzamen van processen met betrekking tot verbruik van energie en materialen en de invloed van verduurzaming op reputatie en kostenreductie.

De workshop is bedoeld voor uitgevers, vormgevers, productiemedewerkers, inkoopmedewerkers, redactieleden, marketeers, managers, en iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en wil weten hoe de organisatie concreet en op een waardevolle manier invulling kan geven aan duurzaamheid.

Op de website van de Mediafederatie is meer informatie te vinden over deze workshop.


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief