Abonneren  Inloggen

Inhaker verkrijgbaar bij Probo

16 januari 2023

Steeds meer standbouwers en signmakers kiezen voor het gemak en de snelheid van de Inhaker. Daarom is deze multifunctionele standaard vanaf nu ook terug te vinden in het assortiment van Probo.

De Inhaker tover je heel eenvoudig om tot bijvoorbeeld een display, reclamebord, bewegwijzering, vrijstaande wand, een complete beursstand en nog veel meer. In maart vorig jaar maakte Probo uitgebreid kennis met de mogelijkheden van de Inhaker, toen zij tijdens de Sign en Print expo een beursstand van 400 m2 opbouwden met het systeem.

Kansen voor printprofessionals

Marketing manager Femke Dijkstra: ‘Na de Sign en Print expo waren wij meer dan overtuigd van de Inhaker. We zagen hier veel kansen voor de printprofessionals die hun printwerk bij ons laten produceren. Met name omdat je met de Inhaker binnen no-time een volledige constructie hebt staan waarmee je snel kunt inspelen op actualiteiten.’

Duurzaam

Assortimentsbeheerder Tsjitse de Haan van Probo legt uit dat de Inhaker een duurzamere keuze is: ‘De Inhaker is gemaakt van oersterk gerecycled PVC en gaat jarenlang mee. Dankzij de slimme constructie is voor de Inhaker tot wel 60% minder materiaal nodig. Dat zorgt er dan ook nog eens voor dat je flink bespaart op verpakkingsmateriaal en verzendkosten.’

Workshops

Geïnteresseerden worden op de website van Probo geholpen met handige templates. Beursopstellingen zijn verkrijgbaar als complete set. Wie nog meer wil leren over de toepassingen van de Inhaker, is welkom op een van de workshops die Probo op 24 en 26 januari en 2 februari organiseert met Cees Bolijn, de bedenker van de Inhaker. Meer informatie op https://www.probo.nl/pagina/de-inhaker.